Therapie

“Uit onderzoeken blijkt dat goede relatie(s) ons gelukkiger en gezonder maakt en houdt.”

Gespecialiseerd in (hechtings)relaties, staat de mate waarin jij je verbonden voelt met de wereld om je heen voor mij centraal. Dat is in mijn ogen namelijk het fundament van mens zijn.

Waar voel jij je onderdeel van, waar hoor jij bij? Voel jij je gezien, geliefd, geaccepteerd en gekend? Voel jij je welkom op jouw plek op de wereld, in jouw rol en in je relaties met de mensen om je heen?

Of voel jij hierin een tekort? Ervaar je gemis, verlies of een disconnectie met jezelf of in de relaties met de mensen om je heen?

Veel problemen komen niet zozeer voort uit de keuzes van anderen die effect hebben op jou en uit levensgebeurtenissen zelf, maar dat je je met deze moeilijkheden eenzaam en alleen voelt staan.

Iedereen heeft van nature liefde en nabijheid nodig, maar ervaart dat niet altijd.

Dirk de Wachter stelt: “De hel is niemand hebben.”

Plant-voor-Therapie-pagina-1

Kennismaken?

Missie

Het is mijn missie om jou, waar je ook tegenaan loopt, vastloopt of wat je ook graag anders zou willen zien, een plek van onvoorwaardelijke acceptatie te bieden. Zodat je vanuit hier met rust en aandacht moed kan vinden om te kijken waar het écht pijn doet. Ik begeleid je op een non-directieve manier, zodat jij de antwoorden mag vinden die je (bewust of onbewust) zoekt en nodig hebt zodat je kan ontdekken wie je werkelijk bent en je dat ook werkelijk kan zijn.

Voor wie

Mijn cliënten ervaren problemen in hun familie-, gezins-, liefdes- of werkrelaties.

Soms voelen ze verdriet en teleurstelling, en anderen voelen zich machteloos en ervaren angst en/of paniek, onrust of juist irritatie, frustratie en woede.

Ze hebben moeite met kwetsbaarheid en vinden geen plek van rust en veiligheid. 

Sommigen hebben verlatingsangst en zijn bang om relatie en intimiteit aan te gaan. Ze hebben vluchtige en/of oppervlakkige contacten en raken daardoor nooit vervuld.

Soms is er sprake van onderliggende identiteitsproblemen. Ze vragen zich af wie ze werkelijk zijn. Ze hebben het gevoel dat het leven hen overkomt. Ze komen in de problemen met conflict vermijdend- en pleasegedrag en ze moeten constant werken om te blijven voldoen aan verwachtingen van de buitenwereld over wie en hoe ze zouden moeten zijn. 

Anderen worstelen met zingeving. Of dat nu op het gebied van spiritualiteit, religie of het om de stem van hun geweten gaat. 

Waar

De gesprekken vinden online plaats (daarmee ben ik overal voor jou bereikbaar) of fysiek in mijn praktijk aan de Zuideinde 18a in Meppel bij Zentrum Meppel.

Neem contact met me op om kennis te maken tijdens een gratis intake.

Reviews

Wat anderen zeggen

Ik ervaarde spanning in mijn werkrelaties, maar kwam er door de gesprekken met Evelyne achter dat ik me meer conformeerde dan ik wilde. Zij stelde de juiste vragen en gaf me een gevoel van veiligheid waardoor ik tot het inzicht kwam dat ik verbinding zocht die ik eerder niet heb gehad.

Bart

Kennismaken?

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken